Povestea noastra

 Am ales sa parcurgem un drum despre care nu am stiut foarte multe la inceputuri , despre care stiam doar ca va fi un drum greu , dar cunoscandu-ne dorinta de reusita am stiut ca totul pana la urma va fi asa cum ne dorim.

Piata pe care ne desfasuram activitatea este o piata cu un mediu concurentional acerb , dar dorinta noastra de a face lucrurile bine , abilitatea noastra de a selecta o echipa de vanzari competitiva si nu in ultimul rand experienta de a crea de la 0 retele de vanzari profitabile ne-a plasat ca fiind unul din principalii competitori  pe acest segment,  intr-o zona nu comoda din punct de vdere commercial ,zona de sud-vest a Romaniei.

Echipa de managment ZARRIS este o echipa tanara dar experimentata in domeniul vanzarilor engross reusind sa consolideze relatii solide cu clientii din zona , sa respecte standardele cerute de piata si in mod constant sa isi extinda gama de produse din portofoliu.

2018 este un an in care SC ZARRIS PACKING SRL si-a propus sa se propulseze si pe mediul online din dorinta de a putea oferii produsele si serviciile unei zone extinse de clienti , de a pune la dispozitia clintilor consacrati intr-un timp scurt toate informatiile ce ii pot ajuta sa se dezvolte odata cu noi.

Societatea noastra prin tot ce face vrea sa isi consolideze pozitia in piata distributiei de ambalaje de unica folosinta si sa fie una dintre primele firme ce pot pune la dispozitia pietii de consum PRODUSELE BIODEGRADABILE SI COMPOSTABILE ORGANIC.

In viata de zi cu zi se pune mare accent pe protejarea mediului  inconjurator DAR realitatea (cu care suntem toti de accord …dar din pacate putini luam atitudine) este cu totul alta , la fiecare pas vedem ca nu s-au protejat paturile, rezervatiile naturale , apele si multe alte resurse care din pacate nu sunt inepuizabile.

SC ZARRIS PACKING SRL isi porpune sa promoveze cu prioritate produsele biodegradabile sperand ca in urmatorii ani acestea sa fie utilizate de cat mai multi consumatori care vor intelege cat avantaj aduc acestea  in viata noastra si a copiilor nostrii.

ZARISS ia fiinta in anul 2008 , o firma de distributie ambalaje care ajunge in anul 2014 la un numar de 700 clienti si  distributie in 4 judete

In anul 2014 este preluata de ZARISS Packing ( infintata in 2009 ) care este unic importator cu contracte de exclusivitate pentru unele ambalaje de unica folosinta si detine actualmente un portofoliu de circa 1200 clienti si diatributie in 6 judete : Dolj,Olt,Teleorman,Gorj, Mehedinti, Valcea precum si mari clienti in toata tara .

Pe linga produsele din hirtie si pungi si sacose de polietilena in scurt timp o sa producem ambalaje de carton , folie de ambalat  alimentara , folie paletizat si folie aluminium odata cu noua lege o sa fim unici importatori pe Romania ai celor mai mari producatori din Italia pt sacose BIODEGRADABILE si COMPOSTABILE ORGANIC